Va punem la dispozitie diverse modalitati de plata, pentru a veni in ajutorul dumneavoastra:
1. Numerar la livrare, prin ramburs.
2. Plata online cu cardul, atat integral, cat si in rate lunare egale, cu dobanda 0.
3. Prin transfer bancar (ordin de plata).

1. Numerara la livrare, prin ramburs.

Achitati suma de plata cash, atunci cand primiti piesele de mobilier la dumneavoastra acasa.

2. Plata online cu cardul, atat integral, cat si in rate lunare egale, cu dobanda 0.

Puteti cumpara orice produs din magazinul online platind cu cardul, fie achitand pretul total al acestuia, fie in rate lunare egale, cu dobanda 0, prin bancile partenere.

Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania. Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in X RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card  cardurile de cumparaturi:  STAR Forte,  STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:

Rate fara dobanda 

Perioada de gratie de pana la 56 de zile

Comision zero la toate cumparaturile
Plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR. 

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028  Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337  Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de Alpha Bank

Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de credit de la Alpha Bank (AlphaCard Visa Credit, AlphaCard Visa Gold si Alpha MasterCard Credit)

Acest serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de credit in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de credit de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

· Confortabil – Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi numarul de rate  in care doresti sa rambursezi contravaloarea comenzii. Tranzactia se va efectua in numarul de rate ales de tine exact la momentul efectuarii platii;
· Convenabil – Pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%;
· Flexibil – Poti alege plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card;
· Accesibil – Esti liber sa folosesti oricand plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine;
· Transparent – Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit.

3. Prin transfer bancar (ordin de plata)

– Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC GMB Top Trade Company SRL, in urma confirmarii telefonice sau prin email a comenzii cu un consultant de vanzari.

– Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Pentru comenzi si produse, clientul va fi contactat in maxim 24h pentru emiterea unei proforme de avans. Avansul reprezinta 50% din valorea produselor comandate. Restul de 50% va fi achitat prin transfer bancar, dupa ce comanda va sosi in depozitele SC GMB Top Trade Company SRL .