LIVRAREA PRODUSELOR.

· 1. Livrarile se vor efectua in medie in 3-7 zile (Bucuresti) si 7-15 zile (provincie) de la plasarea comenzii (pentru produsele aflate pe stoc) si 2-7 saptamani pentru produsele care nu se afla in stoc si sunt aduse special pentru clientul care a facut comanda, fara a depasi termenul de 60 de zile. In cazul in care produsul nu poate fi livrat, SC GMB Top Trade Company SRL, se obliga sa informeze Clientul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata vor fi rambursate de catre SC GMB Top Trade Company SRL in termen de maximum 7 zile.

· 2. Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la SC GMB Top Trade Company SRL, este efectuata prin intermediul firmelor colaboratoare, transportatori agreati si autorizati, prin Xcurier sau prin propriile mijloace de transport( pentru produsele mai sensibile sau foarte voluminoase).

Contravaloarea transportului se achita la transportator dupa livrarea produsului/produselor.

· 3. Valoarea costului de livrare difera in functie de volumul si greutatea produsului si distanta dintre depozitul nostrum si adresa de livrare a clientului.

· 4. SC GMB Top Trade Company SRL se obliga sa livreze bunurile catre client, si va asigura ambalarea corespunzatoare a acestora. In cazul produselor livrate prin curier, acestea sunt extra protejate, peste ambalajul de fabrica se aplica extra protectii din carton dur si prolistiren. Doar asa avem certitudinea si garantia ca produsele comandate vor ajunge la client in stare impecabila.

· 5. Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului/casei. Manipularea acestora in locuinta (apartament sau casa) revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub forma de colete (acestea contin elemnetele mobilierului, schita de asamblare si accesoriile necesare asamblarii); diblurile sau holsuruburile necesare suspendarii corourilor pe perete nu sunt inlcuse in kitul de accesorii – achizitia lor separata este in responsabilitatea clientului – modelul de holsurub si diblu necesar fiind influentat de tipul de perete din locuinta clientului (BCA, Caramida, Lemn, Rigips etc).

· 6. Pentru Bucuresti si zonele limitrofe, putem oferi servicii de livrare, manipulare si montaj, prin personalul propriu.